Εκεί που οι φίλοι και οι αναμνήσεις διαρκούν μια ζωή

Καλώς ήρθατε στα Paradis Studios Stegna

Με περηφάνια παρουσιάζουμε τα Paradis Studios.
Τα χειροποίητα, φιλικά προς την οικογένεια στούντιο και διαμερίσματά μας είναι εδώ για να προσφέρουν την καλύτερη φιλοξενία τους στους Καλεσμένους μας.
Προσφέρουμε την ευκαιρία να ζήσετε την ελληνική εμπειρία, όχι μόνο στη μέση της φύσης αλλά και δίπλα στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα κάθε επισκέπτης να νιώθει ήρεμος και χαλαρός.
Ζήστε τη γοητεία της  παραλίας Στεγνά όχι ως απλός τουρίστας, αλλά ως πολύτιμος επισκέπτης μας και  να γευτεί τις μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις που παρέχει ο τόπος μας. Στα Paradis Studios δημιουργούμε αναμνήσεις ζωής και οι επισκέπτες μας να γίνονται φίλοι. Η οικογένεια ήταν ένας από τους πρωτοπόρους που ίδρυσαν το Stegna Beach και συνεχίζει με αυτό πάθος να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης στον τουριστικό κλάδο.
Ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο καθημερινά στη ζωή μας με πάθος, σκληρή δουλειά και αγάπη για όλα τα πράγματα που κανουμε. Όλη η οικογένειά μου κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη διαμονή σας στα Στεγνά μια από τις καλύτερες υπέροχες εμπειρίες που έχετε ζήσει ποτέ. Έχουμε δημιουργήσει πολλές υπέροχες φιλίες με το πέρασμα των χρόνων που παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια. Οι επισκέπτες μας θεωρούν το Paradis Studios ως το σπίτι τους και, επιστρέφουν ξανά χρόνο με το χρόνο.
Δοκιμάστε την παραλία Stegna και τα Paradis Studios… σας υποσχόμαστε ότι η γοητεία της θα σας συνεπάρει!

paradis-apartments-stegna-rhodes-greece
Από τη φαντασία σας στην πραγματικότητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

Με επιφάνεια περίπου 29 m2, τα έξι στούντιο αποτελούνται από μικρή κουζίνα ή κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες, διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μπάνιο με ντουζιέρα.

Μπορείτε να θαυμάσετε υπέροχες ανατολές πάνω από τη θάλασσα από το μπαλκόνι ή τη βεράντα.

Από τη φαντασία σας στην πραγματικότητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2-4 ΑΤΟΜΩΝ

Με επιφάνεια περίπου 45 m2, τα τρία διαμερίσματα αποτελούνται από κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα, καναπέ στην κουζίνα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μπάνιο με ντουζιέρα.

Χαλαρώστε και ονειροπολήστε τις μεγάλες βεράντες, μέσα σε έναν μικρό παράδεισο με λουλούδια και δέντρα, με θέα τη θάλασσα…

Από τη φαντασία σας στην πραγματικότητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ

Με επιφάνεια περίπου 45 m2, το διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες, δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια και ντουλάπα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μπάνιο με ντουζιέρα.

Χαλαρώστε και ονειροπολήστε στη βεράντα, μέσα σε έναν μικρό παράδεισο με λουλούδια και δέντρα, με θέα στη θάλασσα…

Από τη φαντασία σας στην πραγματικότητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4-6 ΑΤΟΜΩΝ

Με επιφάνεια περίπου 100 m2, το διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό με δύο καναπέδες, δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια και ντουλάπα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μπάνιο.

Χαλαρώστε και ονειροπολήστε στη βεράντα, μέσα σε έναν μικρό παράδεισο με λουλούδια και δέντρα, με θέα στη θάλασσα…